tondy67 ▫ Feb 11, 2021, 01:24 PM

trump Аз искам да напиша няколко думи за идващата Китайска Нова Година, една много важна година, искам да напиша няколко думи за един от моите учители майстор Миямото Мусаши но уви нямам време. Вместо това трябва да изпълня обществения си дълг и да изкажа моето мнение относно фалшифицираните избори в САЩ ако някой изобщо го интересува. Какво да се прави, Благородството задължава. Затова сега трябва да направя нещо което ми е крайно неприятно, а именно да спомена онова умряло нещо.
Публична тайна е че аз никога и по никакъв повод не посещавам гробища!
Според мен онова умряло нещо е мъртво от поне един месец преди изборите.Не знам какво наблюдаваме сега, може би някакъв холивудски цирк с принтер отляво да подписва прозни листове. Ситуацията в САЩ в момента не е много ясна. Изглежда че САЩ си имат двама президенти. Един посочен от Сатаната и един избран от народа.
Аз споделям много от възгледите на г-н Обама и му бях голям фен до преди първите му демократични бомби да паднат близо до мен. Вярвате или не вярвате не е никак приятно преживяване. Затова е много важно да отбележа, че единствените 4 години от цялата 245 годишна история на САЩ през които Сатанистките Американски Щати не направиха война и не убиваха невинни жени и деца бяха по времето на президент Тръмп. Очевидно голям грях в очите на Сатаната и затова няма да кажа публично колко очевидно е кой е посредника между Сатаната и онова умряло нещо Така или иначе видите ли посредник в нещо вие виждате Сатаната! Ако хората имаха вяра църквата нямаше да съществува! Самата идея че Бог се нуждае от посредник т.е. Църквата е богохулство.

Ето накратко някои от прогресивните неща които президент Тръмп направи:
1. Той работи про-боно и даряваше заплатата си за благотворителност и той изпълни всичките си предизборни обещания с което поставя рекорд в книгата на Гинес като единствения политик в цялата човешка история направил това. Доколкото си спомням г-н Обама изпълни само едно свое обещание, а именно да подари пудел на дъщеря си
2. Запази мира в света и в самата САЩ цели четири години!!!
3. Напълни джобовете на американските работници с пари, нещо което те не бяха виждали от 1970 година насам.
4. Намали драстично трафика на дрога и деца чрез Мексиканската стена.
5. Увеличи благосъстоянието на черните хора, на жените и на семействата с деца с увреждания
6. Установи мир в Близкия изток
7. Пренасочи пари в финансирането на почистването на океана
8. Установи обратна връзка с хората чрез туитър с което шунтира Сатаната
9. Дезомбира американския народ
10. ... и още много неща
Разбира се той направи тези неща с помощта на зет си и Иванка, която очевидно добре е усвоила правилото че един реален долар е много повече от милион обещания. Накратко, президент Тръм показа наживо пред целия свят, какво е истински реален демократ в действие с което обезмисли съществуваните на фалшивите левичари поради което те го мразят от сърце и затова искат да го изтрият от историята.

Президент Тръмп работи много, работи добре, работи фантастично, ние всички видяхме многомилионните митинги и знаците с неговото име пред къщите и офисите на хората по улиците на Америка. Макар че нямаше нужда, неговия опонент имаше нулев шанс да бъде избран за каквато и да е публична услуга. Очевидно защо. Логично резултата от изборите трябваше да бъде 80% победа за Тръмп. По мое мнение в момента президент Тръмп има около 200 милиона поддръжници. Обаче Сатаната нагло и демонстративно фалшифицира изборите и му открадна заслужената победа и монтира онова умряло нещо в "овалния офис". При това с минимум разходи и усилия, контролирайки само шепа корумпирани съдии и губернатори в колебаещите се щати издигайки САЩ в статус на най-високо технологичната бананова република в света."Ето ние три пъти преброихме фалшифицираните бюлетини и три пъти резултата от фалшифицираните от нас избори показва че вие загубихте. И ако вие твърдите че фалшифицираните избори са фалшифицирани вие искате да обърнете резултата от изборите" Самото гласуване по пощата няма какво да се коментира. То по дизайн е създадено за фалшифициране на избори. Вие кое избирате - да ви изпратя 10000 долара кеш по пощата или с банков трансфер?! Или пък с промяна на правилата в последната секунда от нелигитимни актьори. Например ако вие някога сте ползвали публична тоалетна в Детройт вие имате право да гласувате на американските избори.
Логично онова умряло нещо "спечели" 120% победа в Детройт. Онова дебело корейско момче може само да си мечтае за такъв резултат. И т.н.

Накратко Сатаната е създал перфектна изборна система чрез която да репродуцира себе си,Т.е. Сатанистката партия винаги да печели за де не изпусне властта никога.Което само по себе си обезмисля изборите, партиите и изобщо целия театър.
Пред съда бяха представени над 100 клетвени декларации относно фелшифицираните избори. От чисто любопитство поне един съдия трябваше да нареди разследване. Обаче не, явно Сатаната здраво ги държи за топките. Само че без легитимен съд няма бизнес, без бизнес няма живот, без живот няма бъдеще! Напишете си го на огледалото сами.
Президент Тръмп с подкрепата на американския народ имаше сигурно второ президентство. Обаче когато рязко и неочаквано се променя поведението на сигурни и прогнозируеми на пръв поглед личности и събития вие виждате ръката на Сатаната.

Сега казват, че президент Тръмп бил грешка на Системата. Много смешно! Системата никога не греши.
Разбира се аз разглеждам и сценария, че президент Тръмп е марионетка на Сатаната. Има достатъчно индикатори че е агент провокатор. Вековно стар разработен от Сатаната метод да "воюва" срещу себе си. Доста сатанисти забогатяха от него. Вие знаете нали, екип А пише анти-вирусния софтуер а екип Б пише вирусите и всички са щастливи, освен потребителите. В случая с Тръмп - "добре момчета, виждате че блатото няма дъно и не може да бъде пресушено, прибирайте се мирно в къщи, това беше". Но дали е така или не няма значение защото факт е че президент Тръмп освети Сатанинската партия, която вие погрешно виждате като републиканци и демократи. Те всички са просто двете лица на Сатаната!

Хората сами направиха митинг пред Некропола в момента на "легализирането" на това престъпление фалшифицираните избори просто за да покажат любовта си към президент Тръмп и да протестират срещу тази шайка паразити настанили се нелегитимно там. Мирно, без насилие и без оръжие. Отидоха там за да се забавляват, аз лично много харесах Седящия Бик. И какво направи Сатаната?! Уби една дузина хора просто така като мухи. За да докаже че може. Защото не било митинг, а било въстание. Т.е. подмени значението на това събитие. Видите ли подмяна някъде вие виждате Сатаната!

Сега остава въпроса как тази бананова република беше "лидер" на "свободния свят" толкова дълго време. Надявам се президент Тръмп да отговори. Защото е единствения човек от 1 милиард американци на когото се доверявам...


 0
0
0
 0
0